Водач на валяк е пострадал при пътно произшествие във Вършец,

...
Водач на валяк е пострадал при пътно произшествие във Вършец,
Коментари Харесай

Зрелищна катастрофа с валяк във Вършец: Работник е пострадал

Водач на валяк е потърпевш при пътно произшествие във Вършец, осведомиха от ОДМВР-Монтана.

Около 09:20 часа на 14 май на улица „ Серафим Георгиев “ при ръководство на пътностроителна машина – гумено-бандажен валяк , благосъстоятелност на врачанска компания, 39-годишният лидер от Монтана , назначен на трудов контракт във компанията, в резултат на зародила по време на придвижване техническа нередовност е изгубил ръководство над машината , излязъл е вдясно на пътя и се е блъснал в защитна ограда, пътен знак „ Д17 “ за обозначаване на пешеходна пътека и железобетонна стена.

На лидера на валяка е била направена проба за приложимост на алкохол с техническо средство, като резултатът е негативен . На място екип на ФСМП-Берковица е оказал първа помощ на потърпевшия, който след това е бил приет в болница за лекуване в МБАЛ-Монтана , без заплаха за живота, с травматично увреждане на тазобедрена става и порезни рани .

За случая са били известени чиновници на Инспекция по труда в Монтана . На място е осъществен оглед, като аргументите за зародилата трудова акцидент са в развой на изясняване. В РУ-Берковица е формирано досъдебно произвеждане по член 134, алинея 1, т. 2 от Наказателен кодекс.

Задължения и нередовни документи – повода за спряното финансиране на Българската федерация по повдигане на тежести

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР