Щетите са огромни, бизнесът му е почти унищожен Пред Флагман.бг

...
Щетите са огромни, бизнесът му е почти унищожен Пред Флагман.бг
Коментари Харесай

Ексклузивно! Проговори собственикът на изгорялата автоморга: Има ли врагове и умишлен ли е пожарът

Щетите са големи, бизнесът му е съвсем погубен

Пред Флагман.бг извънредно проговори притежателят на Автоморга „ Беки “ – Бекир Осман, чийто обект нощес изгоря при пожар. Той изрично съобщи, че няма врагове и не счита, че се касае за тенденциозен палеж, макар че огънят е тръгнал през нощта.

„ През целия ден бяхме на обекта и работехме. Може от разянето на ламарините да е тръгнал пожарът “, сподели Бекир Осман. 

Той държи автоморгата от края на 1999 година. Оттогава дава самун на 6-7 индивида, които работят при него. 

„ Бизнесът ми е фамилен, работим аз, синът ми и жена ми. Имам към 100-ина коли и стотици елементи. Благодарение на пожарникарите успяхме да спасим част от имуществото, само че са изгорели повече от 40 коли “, изясни още притежателят. 

Все още не е ясна цената на вредите. „ Чакаме експертиза, занапред ще се направи оценка “, сподели още Бекир Осман. Обектът има застраховка. „ Не знам тъкмо каква е и дали ще покрие всички вреди, въпреки всичко се надявам това да се случи, с цел да успеем да си стъпим на краката “, споделя още той.

Осман родом е от село Ябълчево, където се намира и изгорелият обект, само че от години живее в Бургас. Разказва, че има сантимент към родното село. В момента ремонтира бащината къща, с цел да живее със фамилията си там. Няма да се откаже и от бизнеса си, ще направи всичко допустимо да го възвърне. 
 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР