Известната като досегашна секретарка на кметицата е единственият кандидат за

...
Известната като досегашна секретарка на кметицата е единственият кандидат за
Коментари Харесай

Само ДПС ще участва на вота за кмет на Разбойна – Хатче заменя Хатче

Известната като досегашна секретарка на кметицата е единственият претендент за поста, изборите са на 10 март

Очаквано, единствено Движение за права и свободи се включи с претендент за кмет на руенското село Разбойна . Припомняме, че досегашната кметица единствено месец след последните локални избори през октомври, на които бе избрана отново със 100% избор. Причината е, че тя получи нов пост – зам.-кметица на община Руен.

Затова президентът насрочи нови избори в Разбойна, които ще са на 10 март. Миналата седмица изтече срокът за номинации. Оказа се, че Движение за права и свободи още веднъж е единствен участник и издига госпожа Хатче Салим Бехчед. Досега тя е била известна като секретар на кметицата в Разбойна, научи „ Флагман “.

Председателят на Общинска изборна комиси-Руен Мустафа Ахмед удостовери пред „ Флагман “, че Хатче Бехчед е останала единствен претендент за вота на 10 март.

Припомняме, че досегашната кметица Хатидже Осман Ферад през годините е имала и други имена . През 2003 година, да вземем за пример, е спечелила изборите като Хатче Осман Шевкед. През 2019 година се е явила като Хатче Осман Ферад, а през 2023 година - като Хатидже Осман Ферад.

Но в последна сметка няма да е неточност, в случай че се каже, че Хатче ще размени Хатче като кмет на село Разбойна, в което са регистрирани, че живеят, към 900 индивида.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР