Първо седнал зад волана след употреба на канабис, метамфетамин и

...
Първо седнал зад волана след употреба на канабис, метамфетамин и
Коментари Харесай

22-годишният Мустафа от Руенско гони рекорди - два пъти го хванаха зад волана дрогиран за часове

Първо седнал зад кормилото след приложимост на канабис, метамфетамин и амфетамин, втория път единствено се напушил

Два дни арестуват Мустафа М. от руенското село Ябълчево, до момента в който кара дрогиран, само че той явно не се отхвърля от заниманията си.

За пръв път служителите на реда го засичат на 27 ноември към 10.45 часа на ул. “Камчия ” в село Руен. Служителите от Районно ръководство - Руен го спрели за инспекция с лек автомобил “Фолксваген Пасат ”, с варненска регистрация.

Тогава 22-годишният Мустафа карал след приложимост на наркотични субстанции (канабис, метамфетамин и амфетамин). Той отказал да даде кръв и урина за химичен разбор. Задържан е за период до 24 часа, а автомобилът е конфискуван.

Ден по-късно към 17.00 часа в село Ябълчево, община Руен, чиновници от Районно ръководство – Руен били доста сюрпризирани, откакто още веднъж го спрели за инспекция, този път с лек автомобил “Ауди А 3 ”, с варненска регистрация. 22-годишният мъж от село Ябълчево бил пуснат от ареста часове по-рано. Той е тестван за приложимост на наркотични субстанции, като тестът била позитивна за приложимост на канабис. Мустафа още веднъж отказал да даде кръв и урина за химичен разбор. Задържан е за период до 24 часа, а автомобила е конфискуван. Работата по случаите продължава.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР