Щерката на Ивайло Караньотов от първия му брак с актрисата

...
Щерката на Ивайло Караньотов от първия му брак с актрисата
Коментари Харесай

Карина Караньотова на косъм от смъртта

Щерката на Ивайло Караньотов от първия му брак с актрисата Юлиана Караньотова е претърпяла приключение в планината и насмалко да я удари гръм по време на мощна стихия на Витоша. 

Карина Караньотова отишла на поход в планина със брачна половинка си и дребния им наследник Иво. Но на косъм се разминали с най-лошото. 

" В събота беше най-екстремният ден ви живота ми. По-голямо премеждие не ми се беше случвало. Дори близката и позната Витоша може да се окаже цялостен призрачен сън и за най-опитния алпинист ", споделя Карина за преживения смут. 

Семейството се губи в планината и попадат в буйна растителност, която е по-висока от сина им. В това време стартира да вали. " В този миг стартира и гръмотевичната стихия. Светкавиците към този момент бяха много близко и падаха до нас на ливадата, гърмеше доста мощно и взехме решение, че е най-добре да се скрием под канара и да спрем. Изключихме си телефоните, махнахме металните предмети и зачакахме гръмотевичната стихия да отмине.

Иво се опасяваше доста. Обясних му, че сме на безвредно място и няма от какво да го е боязън. Е, да обаче бурята не отминаваше, а към този момент беше 18:00 ч. Започна да вали по-силно. Решихме въпреки всичко да търгнем, тъй като гръмотевиците като че ли се отдалечиха, само че в този миг пристигна гъста и черна мъгла. Много се уплашихме, тъй като стана мрачно и нищо не се виждаше. Все отново посоката беше ясна- единствено нагоре. Нямахме никакъв късмет да се върнем....

" И тогава, о, знамение, след към 10 минунти мъглата се махна, дъждът спря, а пред нас се появи бленувания Черни връх в композиция с красива дъга. Все отново ни трябаше още час да стигнем върха. Оказа се, че две гръмотевици са блъснали чайната в гръмооотвода, токът спрял. Било е толкоз близо до нас.... В 19:45 успяхме да слезем на хижа Алеко невредими, с подгизнали обувки и мокри панталони. Поне набрах малко сърнели и една огромна манатарка за вечеря ", споделя Карина. 

Ивайло Караньотов ги прибрал от хижата и бил доста обезпокоен и сърдит, че в същото време са тръгнали да се вършат на планинари. Карина поучава всички да не подценяват планината и да не потеглят по непроверени направления.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР