Щерката на Гала става все по-разкрепостена, ако съдим по това,

...
Щерката на Гала става все по-разкрепостена, ако съдим по това,
Коментари Харесай

Дъщерята на Гала - все по-разкрепостена, остана само по пяна

Щерката на Гала става все по-разкрепостена, в случай че съдим по това, което качва в профила си в обществените мрежи. Мари-Константин, която напоследък е деен инфлуенсър, изуми всички с типа си.

Наскоро палавата брюнетка, която другояче си има дълготраен и сериозен другар в лицето на сина на Деляна Маринова-Джуди - Константин, се пусна единствено по пяна от ваната и нагорещи пристрастеностите до краен лимит, написа show.blitz.bg.



Последователите на Мари не могат да повярват на очите си и резонно си задават въпроса за какво го прави и дали не нервира съзнателно гаджето си, пускайки такива предизвикателни и повече от интимни фрагменти.

Както е известно дъщерята на тв водещата Гала има другар още от ученическите си години, когато се залюби със сина на колежката на майка си. Близките им чакат скоро да чуят Менделсон, само че в случай че Мари продължава да се изявява по този начин, надали ще види скоро булчинска рокля.

" Заприлича на всички кухи дами в мрежата, плеймейтки, силиконки и впрочем ", реагира възмутено неин виртуален другар в мрежата.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР