Ще участвам активно в предстоящите избори. Това заяви бившият министър

...
Ще участвам активно в предстоящите избори. Това заяви бившият министър
Коментари Харесай

Лорер проговори. Как ще играе на изборите

Ще вземам участие интензивно в идните избори. Това съобщи някогашният министър на нововъведенията и растежа Даниел Лорер в изявление за бТВ. Той не пожела да удостовери или отхвърли информацията, че ще е лидер на листата на „ Продължаваме промяната ” във Варна. Каза единствено, че ще работи за по-доброто показване на Политическа партия.  

„ За мен някои назначения на служебното държавно управление будят въпроси, защото те са на хора, които са работили интензивно за ГЕРБ преди този момент “, сподели Лорер.

„ От нашия опит със служебното държавно управление мога да споделя, че всеки един министър има своята воля и може да упражнява своята власт според от това по какъв начин се усеща. Надявам се сегашният екип на президента да работи по отношение на въжделенията на всеки един от тях “, сподели още той.

Според него служебното държавно управление е коригирало работата си по отношение на публичното мнение. По думите му енергийната политика не би трябвало да е разграничителна линия.

На въпрос дали е трябвало да платим на „ Газпром “ в рубли за газ, Лорер сподели, че страната ни не е имала избор и това е била вярната политика.

Лорер заприказва за кабинет „ Кирил Петков-1 ” и ясно остави усещането, че Политическа партия ще работи за второ държавно управление в същия формат. Започнахме смяната, би трябвало да я довършим, сподели политикът.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР