Ще протестираме до дупка, ако днес съдът пусне близнаците от

...
Ще протестираме до дупка, ако днес съдът пусне близнаците от
Коментари Харесай

Близки на убития Митко: Пуснат ли на свобода близнаците, сами ще раздадем справедливост

Ще протестираме до дупка, в случай че през днешния ден съдът пусне близнаците от Цалапица от ареста. Това разяснява пред публицисти майката на свиреп убития Митко Атанаска Бакалова, съобщи кореспондент на „ Марица “.
Тя показа, че най-големият й боязън е точно освобождението на Борислав и Валентин Динкови. Чичото на убития юноша сподели, че в случай че бъдат пуснати или пък участниците в зверството получат оскъдни присъди, самичък ще раздаде правдивост.
Майката разяснява, че има съществени разминавания сред показанията на близнаците и на Рангел Бизюрев. „ Те хвърлят цялата виновност върху Рангел. Три пъти си сменят показанията “, уточни Атанаска Бакалова.
Тя търси отговори на доста въпроси какъв брой в действителност са участниците в убийството, за какво не са разпитани, за какво Рангел не е разпитан от криминолози и психолози и други.
„ Това е казус за България. Участниците в едно грубо ликвидиране да бъдат разграничени единият в Районна, другият в Окръжна прокуратура “, сподели още почернената майка.
Протестът пред постройката на прокуратурата продължава. След това протестните дейности ще семроенесат пред Съдебната палата, където в 13.35 часа ще започва разпоредителното съвещание по делото против близнаците от Цалапица.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР