Ще приветствам, ако Министерството на земеделието реагира към проблемите на

...
Ще приветствам, ако Министерството на земеделието реагира към проблемите на
Коментари Харесай

Проверявана по сигнал обвини земеделското ведомство, че работи с "жълти" новини

" Ще поздравявам, в случай че Министерството на земеделието реагира към проблемите на земеделието по този начин, както към " жълтите " вести ", написа през днешния ден в обществените медии Веска Ненчева - някогашен народен представител в три Народното събрание от Българска социалистическа партия, понастоящем лидер на листата на социалистите за Пловдив-област на идните избори.

По този метод тя отговори на от държавното ведомство, в което се твърдеше, че министерството се е самосезирало по " публикувана в общественото пространство информация " за корист със служебно състояние и държавни средства в " Напоителни системи " ЕАД, а служебният министър е разпоредил инспекция в сдружението.

В прессъобщението се споделяше, че съгласно " описания в медии случай " става въпрос за депутат от " Българска социалистическа партия за България ", който е употребил водач и кола на " Напоителни системи ", като разноските за това са били за сметка на сдружението. Не се уточняваше обаче нито за кои медии става дума, нито името на упоменатия народен представител.
" В " жълти уеб сайтове " беше публикувано писание-лъжа с преднамерено заглавие, в което съм наклеветена ", отговори през днешния ден Веска Ненчева на обвиняванията. " Подминах злонамерената клюка с подигравка. Фабрикуването на " вести " -лъжи, за жалост стана всекидневие. Изненада ме обаче, че новото управление на Министерство на земеделието трансформира стремително в приоритет това да прави инспекция на неразбираеми " жълти " вести, вместо да работи по предпочитани стратегии за българските производители. Заставам зад това - дано се направи правилна инспекция и всичко да се обясни. Но с обстоятелства! "

Според лидера на листата на Българска социалистическа партия в Пловдив-област, в навечерието на следващата предизборна акция се прави опит името ѝ да бъде въвлечено в институционални и партийни интриги.

Работата на служебното държавно управление е да приготви почтен избирателен развой и да не нагнетява напрежение в обществото с офанзивите си и реваншистки дейности по отношение на партиите, приключва позицията си по тематиката Ненчева.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР