Ще настояваме за създаването на специален международен трибунал На днешния

...
Ще настояваме за създаването на специален международен трибунал На днешния
Коментари Харесай

„Продължаваме промяната - Демократична България”: Вярваме, че Украйна ще спечели тази война

Ще настояваме за основаването на специфичен интернационален арбитражен съд
„ На днешния ден отдаваме респект пред героизма на украинския народ и храбростта на неговата войска. Защитавайки своя суверенитет и еднаквост, те бранят и нашите общи европейски полезности и метод на живот, учредени на свободата и човешкото достолепие ”.

Това се споделя в декларация на партия „ Продължаваме промяната ” във връзка една година от началото на нахлуването на Русия в Украйна.

Преди година Русия унищожи мира и сигурността в Европа с непредизвикана и бруталната военна експанзия против Украйна, се споделя в текста на документа. От партията акцентират, че режимът в Кремъл се опита да ревизира интернационалния ред и да откри своя имперски модел над Източна Европа. От партията осведомят, че ще упорстват за интернационален боен арбитражен съд и да отстранен зависимостта на страната ни от съветски енергийни доставки.

Вижте текста на документа на Политическа партия:

„ На днешния ден отдаваме респект пред героизма на украинския народ и храбростта на неговата войска. Защитавайки своя суверенитет и еднаквост, те бранят и нашите общи европейски полезности и метод на живот, учредени на свободата и човешкото достолепие.

Русия позволи тежка неточност като подцени волята на украинската нация да окаже решителна опозиция против експанзията. Престъпният режим в Кремъл не беше квалифициран за безапелационния и обединен отговор от страна на интернационалната общественост и нейните институции в поддръжка на Украйна.

Като удостоверяваме своите позиции, изразени в:

Декларацията на Народното събрание, осъждаща нападателните военни дейности на Руската федерация против Украйна от 24.02.2022 година и

Решението на Народното събрание от 03.11.2022 г за оказване на военна и военно-техническа поддръжка на Украйна и подсилване на отбранителните качества на България.

„ Продължаваме Промяната – Демократична България “ заявяваме, че: Ще отстояваме позицията на България като предан член на НАТО и Европейски Съюз и ще поставим всички старания да подсигуряваме спазването на решението на Народното събрание за оказване на военното-техническа помощ на Украйна. Украйна упражнява правото си на отбрана против съветската експанзия в сходство с член 51 от Устава на Организация на обединените нации и помощта за нападнатия не може да бъде обсъждана като интервенция във войната, а единствено и само като поддръжка за възобновяване на мира.;

Ще подкрепим Украйна в нейните евроатлантически стремежи;

Ще настояваме за основаването на специфичен интернационален арбитражен съд, който да преследва закононарушенията на политическото и военното управление на Руската федерация и нейните съюзници;

Ще изведем като главен приоритет в своята управническа стратегия политиката за унищожаване на всички форми на взаимозависимост, в това число енергийна, на накърнимост, навлизане и въздействие от страна на Кремълския режим в България.

Днес, по-силно от всеки път, имаме вяра, че Украйна ще завоюва тази война. Това е единствената вяра мирът в Европа да бъде възобновен ”, пишат от партия „ Продължаваме промяната ”.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР