Щастлива история! Едно малко момиченце станало истинско вдъхновение за мнозина родители,

...
Щастлива история!
Едно малко момиченце станало истинско вдъхновение за мнозина родители,
Коментари Харесай

Усмивката на това недоносено бебе дарява надежда на хиляди хора по света

Щастлива история!

Едно малко момиченце станало същинско ентусиазъм за мнозина родители, чиито деца се раждат недоносени. Снимката на усмихващата се Фрея, която на фотоса е едвам на 5 дни, се популяризирала по света като вирус.

Момичето се усмихва до уши на своите любящи родители Дейвид и Лорен Винье. Сега я назовават „ най-щастливото дете на света “.

Фрея се родила на Деня на благодарността през 2014 година с тегло от едвам 1,7 кг. Средното тегло на новородено е от 2,5 до 5 кг.

Лорен, майка на две девойки, споделя:

„ Разговарях с нея и я попитах: „ И какво, да изпратим фотография на тати? “ И когато понечих да я фотографирам, тя се усмихна с най-широката усмивка. Това е фотография, която постоянно съм желала да споделям с хоарата, тъй като тя по този начин ме докосна “.

Бременността на Лорен протекла комплицирано. На 28-та седмица дамата се борила бори с прееклампсия – затруднение, което поражда по време на бременност, при което кръвното налягане се покачва доста. Лекарите открили, че сърдечната периодичност на плода спада и има незабавна нужда от цезарово сечение.

Но всички страхове утихнали след раждането на дребната Фрея. В последна сметка Лорен решила да поддържа и други родители с недоносени деца и да показа фотографията в блога Birth Without Fear („ Раждане без боязън “).

От този миг фотографията на Фрея с нейната усмивка се популяризирала като вирус във виртуалния свят.

Тази година през ноември сияещата Фрея чества своя пети рожден ден.

„ Честно казано, тя е най-хубавото нещо, което ни се е случвало “ — споделя Лорен. —
Когато отидем до магазина, тя е най-дружелюбнат, поздравява всеки срещнат.

Тя е доста занимателна, доста щастлива. На тази фотография, където е единствено на 5 дни от раждането, виждате нейния темперамент и когато я погледнете през днешния ден, разбирате, че не се е трансформирала. Така и си остана най-щастливото дете “.

Това е отлична вест за всички родители, които се притесняват от прибързано раждане.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР