Шоуменът Ицо Хазарта за пореден път показа, че живее в

...
Шоуменът Ицо Хазарта за пореден път показа, че живее в
Коментари Харесай

Ицо Хазарта се закопа с намек, че министър е Хитлер

Шоуменът Ицо Хазарта за следващ път сподели, че живее в паралелна действителност, в която на фундамент е издигната простотията. Няма по какъв начин по различен метод да си разбираем намека му, че здравният министър проф. Костадин Ангелов работи като Адолф Хитлер.

В безсмислената си изява пред Цветанка Ризова рапърът драговолно бе оставен да бръщолеви нелепости, а цел на словоблудството му се трансформира един от най-успешните министри в кабинета.

В миг, в който Меркел приканва за цялостно затваряне на Германия, в Брюксел, Истанбул и Париж има въведен вечерен час, а заведенията за хранене от месеци са затворени в съвсем целия свят, да настояваш за отварянето на заведенията за публично хранене в България е цинизъм.

Ицо Хазарта е надарен реализатор, само че е прекомерно незапознат да се изявява по медицински тематики и да се упражнява на гърба на проф. Ангелов. Нали не очаквате, че Хазарта ще поеме отговорност за здравето на стотици хиляди българи, в случай че заведенията за хранене отворят порти?

Кабинетът няма никакъв интерес от това заведенията за хранене да бъдат затворени и повода за това е освен загубата на рейтинг. Крайно време е по националните малките екрани да се заема ясна и безапелационна позиция във връзка с борбата с ковид, а не да се търсят евтини сензации с шоумени.

Много по-добре ще е вместо Цветанка Ризова да се блещи с очи като на палачинки пред Хазарта, да запише една дуетна ария с него. Така хем ще е по-полезна за феновете на скучното си предаване, хем ще сервира на обществото следващата порция зрелища. А тя и Хазарта знаят по какъв начин да го вършат.

Ивайло КРАЧУНОВ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР