Шотландец, който трудно свързваше двата края в Обединеното кралство, си

...
Шотландец, който трудно свързваше двата края в Обединеното кралство, си
Коментари Харесай

Беден шотландец си накупи къщи в България за жълти стотинки

Шотландец, който мъчно свързваше двата края в Обединеното кралство, си купи три купи три къщи в България от eBay за към 3000 паунда (около 6700 лева бел. ред.) всяка.

Шофьорът Роб Дейвис, на 35 година, от западното крайбрежие на Шотландия, известно време търсил парцел в чужбина, преди да попадне на голяма къща в Голямо Крушево. Той документира плана си да направи къщата годна риалитито " Помощ! Купихме си село “, което се излъчва по английския Channel 4.

И макар че къщата сама по себе си e преференциална договорка, Роб имал голяма задача, защото парцелът нямал оборудвани бани, кухня, прозорци, електричество или течаща вода и се счита, че е зарязан от 80-те години на предишния век, оповестява " Телеграф ".

Въпреки голямото количество работа, която трябвало да свърши по дома, Роб разкри, че не съжалява за решението си и има вяра, че влага в бъдещето на фамилията си.

Развълнуваният притежател на жилището споделя: " Винаги диря парцели на пазара, с цел да видя дали има преференциални покупко-продажби. Търсех в eBay и просто го видях “.

Бащата прибавя, че е бил " продаден “ на парцела, откакто е видял единствено няколко фотоси от него. " Изпратих известие, в което споделих, че се интересувам, желая го, мисля, че платихме депозит от 200 паунда, получихме ключовете и останалото е история. Къщата беше единствено четири стени с покрив, само че беше наша. Беше необикновено да отидем, не можем да си позволим такава къща в Обединеното кралство “, добави той.

След като купил първата къща през 2023 година, Роб се влюбил в селото и почнал да мисли дали да остави завещание на децата си - което го подтикнало да купи още два парцела в района на почти същата цена.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР