Шоковите вълни, които COVID-19 и събитията в Украйна предизвикаха в

...
Шоковите вълни, които COVID-19 и събитията в Украйна предизвикаха в
Коментари Харесай

TBI Bank предлага нов депозит с водеща за пазара лихва от 1%

Шоковите талази, които COVID-19 и събитията в Украйна провокираха в международен мащаб, доведоха до блян за диверсификация на спестовните принадлежности. Алтернативите обаче не подсигуряват сигурността и предвидимата възвръщаемост, присъщи за обичайните депозити с закрепени лихви. Въпреки подтекста на неизгодни условия по депозитите в България TBI Bank уголемява портфолиото си с ново спестовно решение за потребителите, които търсят баланс сред срочност и рентабилност.

Българските клиенти на банката към този момент ще могат да се възползват от новия 15-месечен депозит с водеща за пазара рента от 1%, без спомагателни такси и комисиони. Това е едно от най-хубавите оферти в страната, като средствата до 100 000 евро са предпазени от Фонд за гарантиране на влоговете в банките. Продуктът, наличен както за нови, по този начин и за сегашни клиенти, е основан за потребителите, които не желаят дълготрайно обвързване, само че търсят добра възвръщаемост. Няма такси за разкриване, поддръжка и довнасяне, нито углавен лихвен %, в случай че депозантът се нуждае от средствата си преди падеж и избере предварително преустановяване.

Освен новия депозитен артикул клиентите могат да се възползват и от останалите конкурентни оферти на TBI, като да вземем за пример 36-месечния депозит с 1.3% годишна рента, който дава по-дългосрочна опция на потребителите да се погрижат за спестяванията си. От април данъкът върху приходите от лихви за локални физически лица беше отстранен, тъй че това, което клиентите виждат като препоръчана рента по депозити, е това, което в действителност получават.
Лукас Турса, старши вицепрезидент на TBI Bank
" Новото ни спестовно предложение идва на фона на спекулации за " гибелта на депозита ". Много банки направиха крачка обратно, като усилиха таксите си, вкараха комисиони и нулеви лихви или даже напълно преустановиха предлагането на депозити ", показа Лукас Турса, старши вицепрезидент на TBI Bank. " Като една от най-рентабилнате финансови институции в България през последните години ние постоянно се стремим да предлагаме преференциални лихви по депозитите и 2022 година няма да бъде изключение. Нашата цел е да сме най-предпочитаното място за спестяванията на българските инвеститори, осигурявайки им добра рентабилност, семпли и гъвкави артикули, подкрепени с чудесно потребителско обслужване. "
Реклама
За 2021 година депозитите на физически лица в банката са нарастнали с близо 28% спрямо годишен общ растеж за пазара от 9% при депозитите на семейства съгласно данни на Българска народна банка. Изминалата година бележи и изключителни финансови резултати във всички бизнес посоки за TBI, която обичайно е една от най-ефективните и рентабилни банкови институции в страната.
Свързани публикации Етикети Персонализация
Ако обявата Ви е харесала, можете да последвате тематиката или създателя. Статиите можете да откриете в секцията Моите публикации
Тема Банки и финанси
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР