Шокиращи и напълно необясними явление се случват в района между

...
Шокиращи и напълно необясними явление се случват в района между
Коментари Харесай

Зона между два руски града гъмжи от призраци

Шокиращи и изцяло необясними събитие се случват в региона сред град Морозовск и Белая Калитва в Русия. Жителите в региона на няколко пъти са ставали очевидци на странни и стряскащи случки и до ден сегашен не могат да си обяснят дали мястото е населявано от някакви призраци, или над него тегне проклинание.

За един от феномените споделя мъж, който неведнъж е минавал по въпросното трасе. По думите му на няколко пъти той виждал край пътя малко момиче на възраст сред седем и 10 години.

Детето, което изглеждащо плашещо, се появявало изведнъж и също толкоз ненадейно изчезвало, като че ли в никакъв случай не е било на пътя. Как въобще то се е оказвало там за множеството хора към момента остава мистичност.

Странните случки обаче не приключат единствено с него. Местен риболовец споделя по какъв начин една заран видял във водата три възрастни дами, които в никакъв случай не бил виждал до момента. Стариците плавали с лодка и се били появили като че ли от нищото.

 Духове

Малко откакто изникнали обаче, като че ли водата ги погълнала. Часове откакто ги съзрял, рибарят научил, че негов прочут е умрял. Той бил разчувствуван от срещата си със странниците и решил да опише за тях на познатите си. Никой от тях обаче не разпознал дамите по даденото изложение.

В момента всички, намиращи се в страховитата зона, търсят разумно пояснение на протичащото се, само че по този начин и не могат да го открият. Местните са на мнение, че зоната или е населявана от зли сили, или някой се пробва да си направи неприятна смешка с тях.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР