Шокиращ видеоклип показващ 12-седмично бебе с биберон поставен в устата

...
Шокиращ видеоклип показващ 12-седмично бебе с биберон поставен в устата
Коментари Харесай

Шокиращо ВИДЕО от болница показва потресаващо отношение към бебе

Шокиращ видеоклип показващ 12-седмично бебе с биберон подложен в устата и притиснат с тиксо, провокира скандал в Русия, осведоми " Мирър ". Кадрите, които се появиха в Instagram, демонстрират плачещото бебе, което клати глава, до момента в който засмуква биберона, който е закрепен с лентата.

Бялата лента преминава от едната буза до другата, което означава, че бебето няма да може да го изплюе, ако заспи или се закашля.

От републиканския медицински център в Назран, Ингушетия, най-малкият регион на Русия, отричат, че устата на детето е " запечатана " по този начин от лекар или медицинска сестра.

Те заявяват, че бебето е било само за няколко минути, сестрата е била извън помещението, което предполага, че който е направил видеото, може да е сложил лентата на бебето.

Според информацията, майката на детето обикновено е с бебето денонощно, но е трябвало да се върне вкъщи, за да прекара известно време с другото си дете.

Видеото е публикувано в социалните мрежи от притеснена майка с надпис: „ Тези, които са много чувствителни, не трябва да гледат!

- Бебето сега е в отделението, в студено помещение без никакви печки или подобни уреди!

" Майка му не е наоколо! Биберонът е закрепен с лепкаво тиксо, въпреки че момчето има проблеми с белите дробове! "

Потребителите на социалните медии бяха шокирани и ужасени от клипа и оставиха стотици коментари с призив инцидентът да бъде съобщен на полицията.

Превод и редакция: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР