Ранен е възрастният мъж от Мездра. Той е транспортиран до

...
Ранен е възрастният мъж от Мездра. Той е транспортиран до
Коментари Харесай

Шофьор на градски автобус даде положителна проба за бензодиазепин след катастрофа


Ранен е възрастният мъж от Мездра. Той е превозен до Спешния център във Враца и е настанен в " Хирургично поделение " с комоцио и контузна рана на главата. Спътничката му, возеща се на предна дясна седалка, също е настанена в отделението с натъртвания в лявата част на тялото, без заплаха за живота.

По данни от полицията раненият водач е предизвикал злополуката, навлизайки в лентата за насрещно придвижване. Той обяснил, че ненадейно му е прилошало и изпуснал кормилото.

Водачите са тествани за алкохол и опиати с техническо средство, като тестът за опиати на лидера на рейса е позитивна. Съставен му е акт, лидерът е дал проби и за лабораторни проучвания, и е арестуван. По случая е формирано бързо произвеждане.

Това е втори случай за последните три седмици, в който лидер на автомобил дава позитивна проба за бензодиазепин. При предходния случай водач на бензиновоз аргументи злополука със умрял на пътя сред Мездра и Роман. Неговата проба също бе позитивна за бензодиазепин. Тогава лидерът бе обяснил, че пие обезболяващи хапчета.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР