Шофьорка загуби контрол над лекия си автомобил и падна в

...
Шофьорка загуби контрол над лекия си автомобил и падна в
Коментари Харесай

Кола падна в Места, пострада дете

Шофьорка загуби надзор над лекия си автомобил и падна в река Места. Пътният случай стана в ранния следобяд на разклона за село Баня, заяви struma.bg.

След постъпване на сигнал за падналия лек автомобил „ Мерцедес “ към местопроизшествието е изпратена кола за спешна помощ на Спешен център – Разлог и пожарникари, с цел да оказват помощ за изваждането на потърпевшата шофьорка. 67-годишната Бойка П. е настанена с охлузвания за наблюдаване в болничното заведение, оповестиха от полицията. Причините за случая се обясняват.

Петгодишно дете пък пострада при пътен случай, станал през вчерашния ден към 17 ч. в кв. „ Грамада “ в Благоевград. По първична информация детето внезапно се отскубнало от баба си и се затичало, при което било ударено от автомобил, съобщи за „ Струма “ пиарът на полицията Йорданка Шаркова.

За благополучие детето се е отървало с леки пострадвания. Дежурният медицински екип в спешно-приемно поделение му е направил обзор и ехографско проучване, на което не са установени фрактури. Извикан е и педиатър, който е направил спомагателен обзор.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР