Шофьорът на този Chevrolet Corvette C7 показа, че с достатъчно

...
Шофьорът на този Chevrolet Corvette C7 показа, че с достатъчно
Коментари Харесай

Искате да избягате от полицията - трябва ви такава кола

Шофьорът на този Chevrolet Corvette C7 сподели, че с задоволително мощ бягството от пътната полиция може да е елементарно. То става единствено с натискане на газта за няколко секунди. Поне краткотрайно, защото подозираме, че това видео споделя единствено част от историята.

Клипът, който неотдавна беше споделен на страницата lsx.videos в Instagram, демонстрира полицейска кола, която се доближава до задната част на въпросния C7 Corvette, като действието се развива някъде в Съединените щати, а американските полицейски коли са надалеч по-бързи от родните такива.

Почти незабавно след включването на сините и алените мигащи светлини, лидерът на Chevrolet Corvette взема решение, че не е в въодушевление да стопира и вместо това настава газта до дъно и смъква няколко предавки.

Първоначално служителят на реда се опита да се оправи с усколението на наточения Corvette, само че просто няма силата да го направи. Не единствено, че Corvette се оказва прекомерно бърз за служителя на реда, само че и водачът на Chevy-то изключва светлините на колата в опита си да избяга.

Изключването на светлините, което е извънредно рисково, както демонстрира записът, прави колата доста по-трудна за виждане. Иначе въз основа на размера и формата на задното антикрило на Corvette, наподобява, че си имаме работа с ZR1.

Ако това не е по този начин, евентуално става дума за базов Corvette Stingray, който може да е бил тунигован, с цел да усили мощността на своя V8 мотор. Някои тунинг пакети с двойно турбо и компресор за C7 могат елементарно да го вдигнат до над 1 000 к.с.

Разбира се, бягството от полицията може да се окаже много скъпа неточност за този водач на Corvette, защото регистрационният му номер е забележим и управляващите евентуално ще могат да го проследят доста елементарно, в случай че към този момент не са го създали.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР