Coronation Street най-накрая разкри убиеца на Лорън Болтън в четвъртък

...
Coronation Street най-накрая разкри убиеца на Лорън Болтън в четвъртък
Коментари Харесай

Актьорът от ITV Coronation Street разкрива какво следва за Джоел Диъринг след разкриването на убиеца

Coronation Street най-сетне разкри килъра на Лорън Болтън в четвъртък вечерта в мъчителна ретроспекция и артистът Калъм Лил в този момент наруши мълчанието си по отношение на обрата.

Само неотдавна Рой Кропър се оказа погрешно задържан, упрекнат и обвинен номер едно за хипотетичното ликвидиране на изчезналата тийнейджърка Лорън. Феновете на сапунката ще си спомнят, че проблематичната млада Лорън ненадейно напусна калдъръма по-рано тази година и нейният другар Боби остана угрижен, откакто откри жилището й отключен, а Лорън не се виждаше на никое място.

Зрителите в никакъв случай не са видели Лорън да си потегля и това наподобява тя не е споделила на никой непосредствен за проекта си да напусне Уедърфийлд настрани от Рой. Боби заяви на полицията за изчезнала Лорън и Рой се оказа под подозрение заради общителния си темперамент, изключително откакто беше заловен почтен да чисти жилището на Лорън, което някои хора смятаха, че потвърди, че е отговорен, а интернет детективите от този момент направиха живота му трагичен проливен дъжд от он...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР