Шесткратният световен шампион Рони О`Съливан се класира за II кръг

...
Шесткратният световен шампион Рони О`Съливан се класира за II кръг
Коментари Харесай

Ракетата се понесе и обяви: Искам да съм шампион!

Шесткратният международен първенец Рони О`Съливан се класира за II кръг на тазгодишното състезание на планетата по снукър в Шефилд и изравни два славни върха в джентълменския спорт. За 46-годишния англичанин това е юбилейно 30-о присъединяване в митичния спектакъл " Крусибъл ", с което той се подреди до легендата Стив Дейвис, сложил върховото достижение с последната си поява през 2010 година

Успехът над Дейвид Гилбърт с 10:5 фрейма пък се оказа 70-ата победа на Ракетата в Театъра на фантазиите - колкото до момента имаше единствено 7-кратният международен първенец Стивън Хендри, открил върха през 2012 година Именно общият брой трофеи на великия шотландец пък е последният връх, който Гения от Чигуел към момента не е покорил - и в който се прицелил тази година.

" Каквото и да върша, се пробвам да бъда допустимо най-хубавият. Трийсет участия не значат нищо за мен. Искам да бъда първенец и да реализира задачите си. Това е, с което се гордея. Не ме интересуват сенчъри брейковете, не ме интересуват максимумите. Интересува ме само какъв брой " мейджър " трофея съм спечелил. Всичко опира до тях ", заключи настроението си при започване на шампионата Рони.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР