Шестима ученици от 12-ти клас на професионалните технически гимназии в

...
Шестима ученици от 12-ти клас на професионалните технически гимназии в
Коментари Харесай

ЧЕЗ отпусна стипендии за успешни ученици

Шестима възпитаници от 12-ти клас на професионалните механически гимназии в Западна България бяха избрани за спечелили в осмото издание на състезанието „ Стани стипендиант на ЧЕЗ “ за възпитаници. Заради продължаващото изключително състояние в страната и наложените строги противоепидемични ограничения, третият кръг на надпреварата, който по правилник бе плануван за края на март, не се организира.

Въпреки това уредниците на надпреварата взеха решение да отличат най-успешните възпитаници от професионалните гимназии с електротехнически профил в Западна България. Класирането на спечелилите беше направено на база резултатите от втори кръг на надпреварата, извършен през февруари 2020 година

Стипендии завоюваха най-добре представителите се двама участници от тимовете на ПГТЕ „ Хенри Форд “ – София, Благоевградската професионална гимназия „ Ичко Бойчев “, ПГМЕТ „ Христо Смирненски “ – Кнежа, Професионалната гимназия по техника и електротехника „ Христо Ботев “ – Монтана, Професионалната гимназия „ Академик Сергей Корольов “ – Дупница и ПГМЕ – Пирдоп. Всички участници в осмото издание на състезанието ще получат документи за присъединяване от ЧЕЗ България.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР