Шестима души погуби коронавирусът в област за последното денонощие. Най-младият

...
Шестима души погуби коронавирусът в област за последното денонощие. Най-младият
Коментари Харесай

COVID-19 уби мъж на 36 г. без заболявания в Хасково, още пет жертви на вируса за ден в областта

Шестима души погуби коронавирусът в област за последното денонощие. Най-младият е на 36 година от Община без съпътстващи болести.

Без е била и 52-годишна жена от Харманлийско, която загуби борбата с вируса, демонстрират данните на Областния щаб. С тях хората, които вирусът умъртви в област са към този момент 924.
свързани новини15061на 16.10.2021
Според тях, 129 са новите случаи с COVID-19 на 3 ноември. Те са от всички общини в област Хасково, без Маджарово. Сред новите случаи са трима учители.

Заболяла е учителка от ОУ ”Димитър Матевски” в Меричлери, под карантина са 14 възпитаници от 7 “а “ клас. Учител от ОУ ”Иван Рилски” в също е дал позитивен тест за COVID-19, карантинирани са 24 възпитаници от І “д “ клас и един преподавател. Третият учител е от ПГДС “Иван Асен ІІ”, където под карантина са 26 възпитаници от 10 “а “ клас.

В болнични заведения се лекуват 241 души. В към този момент се търсят разновидности за увеличение на леглата в лечебните заведения, само че екипите са на ръба на силите си, предава " Хасковска Марица ".

От началото на пандемията в област от COVID-19 са болни 14593 души, излекуваните са 10 844.

Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР