Шефовете на ЦСКА са привикали на разговор треньора Саша Илич

...
Шефовете на ЦСКА са привикали на разговор треньора Саша Илич
Коментари Харесай

Ганчеви изненадаха Саша Илич преди големия мач: Биеш и имаш тези двама играчи за по милион евро

Шефовете на ЦСКА са привикали на диалог треньора Саша Илич няколко дни преди огромния мач с Лудогорец, който е през днешния ден, научи БЛИЦ. Сърбинът се явил в офиса на Гриша Ганчев, където го е очаквал и синът на предприемача.
Срещата е траяла над два часа, прецизираха добре осведомени източници от Борисовата градина. Ганчеви са пробвали да „ успокоят топката “ и да вдъхнат убеденост у наставника, защото борбата с разградчани е от голямо значение за купата.
Те са подсигурили пред сръбския експерт, че в случай че на „ Армията “ дойде 32-рият шампионски трофей, ще бъде отпусната солидна сума за лятна селекция. Приближени до Илич прецизираха пред БЛИЦ, че той и босовете са набелязали двама футболисти, чиято обща цена е над 1 милион евро.
Гриша Ганчев подсигурил на 45-годишния треньор, че при сбъдване на фантазията футболистите ще дебаркират на „ Армията “. Все още не е ясно дали предприемачът ще участва на мача, който започва от 20:15 часа довечера. Обикновено босът избира да гледа напечените дербита по малкия екран.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР