Шефът на Националният щаб за борба с коронивурас Венцислав Мутафчийски

...
Шефът на Националният щаб за борба с коронивурас Венцислав Мутафчийски
Коментари Харесай

Мутафчийски: Има 7 нови заразени с коронавирус и трима починали

Шефът на Националният щаб за битка с коронивурас Венцислав Мутафчийски даде последна информация за ситуацияата на постоянен брифинг.

``
реклама

Ето и данните, оповестени от него:

" За през вчерашния ден броят на откритите случаи са 7, от тях в болница са 6. Няма нови области. Общият брой на заболелите е 676, с 1 % е нарастването от през вчерашния ден. Активнни са 575.

В София са 4 нови случая, от които в " Пирогов " са двама, един в " Токуда " и един амбулаторен. В Стара Загора двама, в Пазарджик един. Медицинският личен състав няма нови инфектирани - 36 са случаите. Излекуваните са 71, трима нови - двама от ВМА, семейство на 48 и 49 години мъж и жена, Сливен - един мъж. Общо 47 мъже, и 24 дами. Средната им възраст е 48 години.

Имаме и трима умряли. Жена на 68 години от Хисар, в тежко положение е постъпила в болница с голям брой съпътстващи болести. Мъж на 58 години в Хасково и мъж на 38 години в " Пирогов ", който е постъпил с тежка двустранна пневмония на апаратна вентилация, и е умрял през вчерашния ден. Общо 17 мъже и 14 дами са умрелите. Средната им възраст е 64 години.

В болница имаме 230 индивида настанени, от които 36 са в интензивно, като най-голямото скупчване на заболели е в София - 401 случая, 134 са в болница, 27 са интубирани. Следващата по брой заболели е в Пловдив - 16, от които 4 са интубирани ", сподели той.

" Всъщност, имаме две акции, които са по-големи - за разкриване на преболедували и новозаразени, което е в Банско и Добринище. Вчера приключи за малко под 200 индивида. Продължава тестването. А другата огромна компания - един наш транспортен съд се завърна от обучение, също 200 индивида. Тези проби, изключително при военните са в порядък за проби за антитела. Има двама такива. Сега ще бъдат направени и PCR проби. Утре можем да съобщим какви са резултатите ", добави Мутафчийски.

PETEL.BG се дистанцира през цялото време от съобщаването като изключителна вест на броя на умряли остарели хора в Италия, Испания и други страни с огромен % възрастно население.

Засега няма никакви данни, които да демонстрират, че има някакво нарастване на междинната сезонна смъртност в нито една от страните, което да постанова тази статистика да се оповестява като изключителна вест.

Информирайте се от достоверни източници!

Не се подавайте на операции и на евентуални опити на измамници и политици да употребяват изключителната финансова рецесия за користни персонални цели.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа -->
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР