Шефът на канцеларията на германската канцлерка Ангела Меркел, Хелге Браун,

...
Шефът на канцеларията на германската канцлерка Ангела Меркел, Хелге Браун,
Коментари Харесай

Меркел ваксинира след Нова година

Шефът на канцеларията на немската канцлерка Ангела Меркел, Хелге Браун, съобщи през днешния ден, че чака имунизирането против COVID-19 в страната да стартира "през първите дни " на идната година, съобщи Асошиейтед прес.

Самата тя умел доктор, Браун изрази подготвеност да помогне при имунизацията на популацията.

Европейските регулатори се чака да вземат до 29 декември решение за одобрение на първата ваксина за приложимост. Германия приготвя специфични центрове за имунизация.

Браун съобщи пред в. "Билд ", че ще изяви подготвеност пред здравните управляващи самичък да помогне. Няма да работя всеки час, всеки ден и всяка нощ като шеф на канцеларията (на Меркел), а през уикендите съм подготвен да се причисля ", сподели той.

Браун добави, че с Меркел ще се имунизират, "когато им пристигна редът ".

Показателите за разпространяването на ковид в Германия като цяло се стабилизираха, въпреки и на високо ниво, от началото на частичната карантина на 2 ноември. Днес здравните управляващи оповестиха за 12 332 нови случая на ковид за последните 24 часа, по отношение на 11 168 преди седмица, както и за още 147 умряли, отбелязва АП.

От началото на пандемията в Германия са регистрирани близо 1 милион и 185 хиляди инфектирани. 19 159 индивида са умряли.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР