Режисьорът на Лудия Макс: Пътят на яростта Джордж Милър разказва

...
Режисьорът на Лудия Макс: Пътят на яростта Джордж Милър разказва
Коментари Харесай

„Нямаше извинение за това“: Режисьорът на Лудия Макс Джордж Милър разкрива защо Чарлийз Терон и Том Харди се мразеха на снимачната площадка

Режисьорът на Лудия Макс: Пътят на яростта Джордж Милър споделя за неприятна кръв, избухнала сред Чарлийз Терон, 48, и Том Харди, 46, на снимачната площадка на екшън-приключенския филм от 2015 г. 

Носителят на Оскар, 79-годишен режисьор смяташе, че напрежението беше резултат от потапянето на Терон и Харди в съответните им герои. На фотографията в Ел Ей този месец 

Книгата от 2022 година Blood, Sweat & Chrome: The Wild and True Story of Mad Max: Fury Road в детайли разказва проблемите в продукцията на кино лентата.

Книгата включва изказвания, че носителката на Оскар в един миг е поискала от продуцентите да обезпечат „ отбрана “ за нея на фона на изгарящото напрежение с Харди.

В книгата, написана от журналиста Кайл Бюканън, Терон сподели, че Харди постоянно не се е появявал в точния момент, оставяйки нея и екипажа да чакат повече от три часа в един случай, съгласно People.

...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР