Шефът на дирекция Оперативна дейност“ в Главна дирекция Пожарна безопасност

...
Шефът на дирекция Оперативна дейност“ в Главна дирекция Пожарна безопасност
Коментари Харесай

Първо в Lupa.bg: Гласят човек на гл. комисар Николай Николов да поеме Пожарната

Шефът на дирекция „ Оперативна активност “ в Главна дирекция „ Пожарна сигурност и отбрана на популацията ” старши комисар Красимир Шотеров е гласен да поеме службата. Той е препоръчан от шефа на Пожарната основен комисар Николай Николов, който ще бъде пенсиониран на 1 ноември, научи Lupa.bg от негови сътрудници.



По думите им, Красимир Шотеров схваща единствено от гасене на пожари и от избавяне на човешки животи. Той обаче не е кадърен да упражнява държавен противопожарен надзор. Не е може да вземем за пример да разчита планове, както и да обследва АЕЦ „ Козлодуй ”. Именно заради тази причина не е подобаващ за поста. Тези умения не е имал и Николай Николов, по тази причина е имал пропуски в ръководството му.

Пожарникари не са съгласни Шотеров да им стане шеф. Зад него обаче стоят  политици от Движение за права и свободи и вътрешния министър Иван Демерджиев е подготвен да се съобрази с тях. 

Старши комисар Красимир Шотеров е водил редица избавителни акции, както и редица образования на млади огнеборци. „ Той е отличен гасач и избавител. Но няма опит с ръководеното на огромни служби. Идва от Кърджали, където не се изискват кой знае какви умения. Освен това му остават 4-5 години до пенсия, тъкмо ще стартира промяна и ще би трябвало да се отдръпна ”, разясняват столични пожарникари.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР