Шефът на Агенцията за държавна финансова инспекция Георги Начев ме

...
Шефът на Агенцията за държавна финансова инспекция Георги Начев ме
Коментари Харесай

Албена Белянова: Шефът на АДФИ Георги Начев ме насилваше! Каза, че сексът върви със заеманата от мен позиция

Шефът на Агенцията за държавна финансова ревизия Георги Начев ме насилваше. Каза ми, че сексът върви със заеманата от мен позиция, призна пред "Фрог нюз " досегашният зам.-директор на Агенцията Албена Белянова.
Вярвах, че пребивавам в правова страна. Написах десетки сигнали и писма до държавни институции и неправителствени организации с искане за инспекция на случая и поддръжка. Подадох искова молба до съда по закона за отбрана против дискриминация. Ходих на разнообразни начинания, проведени в отбрана на потърпевши от принуждение. В продължение на месеци сама пробвах да се оправя с издевателството и насилието против мен, упражнявани от шефа Георги Митков Начев.
Резултатът беше налице – по предложение на Георги Начев, в съгласие с Владислав Горанов, бях освободена. На всички им е било смешно. Колко съм била наивна да считам, че на Начев ще бъде потърсена отговорност от тези, чиито познати и другари Начев назначаваше на работа – дъщерята на учителката на едно от децата на Йорданов от детската градина, дамата от абитуриентския бал на Горанов, съученичка на Горанов от математическата гимназия в Плевен. Колко потребно е да назначаваш родственици и другари на хора с власт. С такива назначения Начев си е обезпечил поддръжката и на управлението на Министерство на вътрешните работи и на управлението на ДАР, и на управлението на ДАНС.
Подкрепата на Прокуратурата си я е обезпечил още преди назначението му. Трябвало е да бъде утвърден за поста шеф на АДФИ от самия Главен прокурор и за малко да се издъни. Начев почнал да му приказва на „ ти “. Лошо го е гледал Цацаров, само че добре го е решил и е дал своята благословия. А аз не преставам да се чудя с какъв ли мотив е обосновано предлагането за моето освобождение. Дали пък не е „ Не е съгласна да бъде унизена и насилвана? “, „ Няма родственици на управителни постове, пък и приказва на „ Вие. “
Силно ме възмути реакцията на една „ защитничка “, работеща за фондация "Асоциация Анимус ", когато я помолих за визитка. Жената ми сподели, че не носи визитки и да намеря телефон за контакти на уеб страницата на фондацията. Обясних, че се интересувам от случаи на принуждение против дами и това е повода да желая да беседваме. Въпросната жена ме погледна и ми сподели „ Приятна вечер “. А насилието продължава. И институционалното, и от страна на Начев.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР