Шарън Стоун шокира с нови разтърсващи детайли от живота си,

...
Шарън Стоун шокира с нови разтърсващи детайли от живота си,
Коментари Харесай

Шарън Стоун шокира с нови разтърсващи признания за живота си

Шарън Стоун шокира с нови разтърсващи елементи от живота си, за които в никакъв случай до момента не бе споделяла.

Преди броени дни холивудската звезда разяснява изявление с танцьорката Пета Маргатройд, оповестено в списание People, и по-точно - диалога по отношение на аборта ѝ. Пета изгубила детето си, до момента в който брачният партньор ѝ Максим Чмерковски бил в Украйна, с цел да се бори против съветската инвазия.

„ Ние, дамите, нямаме конгрес, където свободно да приказваме за тази загуба. Изгубих 9 деца поради спонтанни аборти “, написа Стоун, която е майка на три осиновени момчета – Куин, Лейърд и Роан. „ Това не е леко прекарване както физически, по този начин душевен, само че сме накарани да имаме вяра, че би трябвало да се оправим с него сами и скрито, като носим възприятие на неуспех “, добавя Шарън.

64-годишната актриса споделя своята вяра дамите да получават повече съчувствие и емпатия, от които се нуждаят толкоз доста в един подобен тежък за тях миг, какъвто е загубата на дете. „ Женското здраве и благоденствие, оставени на грижата на мъжката идеология, в най-хубавия случай са потискани и към тях се отнасят с незнание “, счита звездата.

В изявлението си пред списание People Маргатройд приказва за аборта, който е претърпяла неотдавна. Танцьорката споделя по какъв начин е лежала в болничното легло с часове, откакто 5-годишният ѝ наследник Шай е видял по какъв начин я качват в колата за спешна помощ. Била припаднала на пода в стаята на момчето си, усещайки че не може да се движи, след което в полусъзнание съумяла да повика Бърза помощ. Предният ден Пета била дала позитивен тест за ковид.

„ Нямах никаква мощ. Не можех да отворя даже миялната машина. Не можех да отворя хладилника, с цел да нахраня Шей, да му направя един сандвич. Нещата станаха толкоз зле, че дишането ми се затрудни. Беше доста ужасно “, споделя танцьорката пред People.

В болничното заведение Маргатройд се обажда на брачна половинка си, който е на хиляди километри от вкъщи, биейки се за Украйна. Тя го слага на високоговорител, откакто лекарят влиза в стаята ѝ. „ Просто знаех, че ще чуем неприятни вести. Тогава докторът ми сподели, че съм била бременна “, спомня си танцьорката за вечерта през октомври 2021 година

Изпаднал в огромна наслада, че обичаната му е бременна, Максим Чмерковски почнал да чества, пропускайки да чуе останалата част от изречението, в която лекарят споделил на брачната половинка му, че тя към този момент е изгубила бебето. Танцьорката признава, че фактът, че не е знаела за бременността, е направил възстановителния развой малко по-лек за нея.

„ Не съм прекосявала през щастливия стадий, в който празнуваш бременността. Просто прекосих през момента, в който съзнавам, че съм изгубила дете “, отбелязва тя, допълвайки, че сега се пробва да забременее посредством инвитро и споделя видео от първия си цикъл на инжекции.

С видеото си Пета се надява посредством опита за изкуствено осеменяване да вдъхне повече успокоение и кураж на всички дами по света, изгубили бебето си при импровизиран аборт.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР