Шансовете за съставяне на ново правителство никога не са били

...
Шансовете за съставяне на ново правителство никога не са били
Коментари Харесай

Икономист: Шансовете за правителство намаляват

Шансовете за сформиране на ново държавно управление в никакъв случай не са били доста високи, само че понижават, въпреки и това да не е подобен проблем. Това сподели в студиото на предаването " Лице в лице " по БТВ икономистът Красен Станчев.

Според Станчев обаче сега България е в положително икономическо положение, тъй че възможни нови избори не биха представлявали опасност за страната ни.

Политологът Петър Чолаков се съгласи, че това няма да бъде съдбовно за страната, само че изрази терзания, поради лимитираните пълномощия на служебния кабинет.

" Има Такъв Народ показва предпочитание да има държавно управление и тази смяна на министър-председателя в последния миг демонстрира, че те са отворени към разговор, само че той би трябвало да бъде по-конструктивен ", сподели Чолаков.

Той мисли, че от Българска социалистическа партия и " Изправи се БГ! Ние идваме! " дават положителни индикации за поддръжка на бъдещия проектокабинет на партията на Слави Трифонов, само че съществува възможност " Демократична България " да се окаже в съпротива на бъдещото държавно управление.

Красен Станчев разяснява и номинацията на Пламен Николов за министър-председател. " Може би има положително обучение и биография, само че в тази обстановка никой не може да реши какво следва от тук нататък, тъй като този човек няма никакъв запис на обществена служба ", добави той.

Бел.ред.
И двете партии, и, дадоха обещание на гласоподавателите си мажоритарен избор и получиха общо 128 депутата. Сега ще изпълнят ли обещанието си?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР