Шансът да има кабинет е малък, а и да има

...
Шансът да има кабинет е малък, а и да има
Коментари Харесай

Ще има ли кабинет? Прогноза на знаков евродепутат от БСП

„ Шансът да има кабинет е дребен, а и да има подобен, той не може да докара никакви оздравителни промени на България, защото всичко ще се разиграва в границите на сегашната конституционна скица, която е изчерпана. 

Кабинет с третия мандат изначално ще бъде резултат от безценностни взаимни отстъпки, че няма по какъв начин да роди някаква стратегическа линия на развиване “, съобщи в ефира на Евронюз България евродепутатът от ПЕС Иво Христов. 
-->
По думите му, президентът взема суверенно решение на кого да връчи мандата въз основата на своя разбор на обстановката, а не въз основата на това коя партия претендира най-гласовито, че е способна да сътвори кабинет.

Иво Христов счита, че Българска социалистическа партия е единствената партия, която поддържа разговор с всички в Народното събрание:

„ Български напредък “ е партия без история, родена на последните избори. Номинално Христо Иванов и Асен Василев са представители на две разнообразни партии, само че в действителност това е една партия с общ корен, която взе участие на избори с два разнообразни байрака, с оглед да се покрие по-широко политическия набор. Политическа партия блъфира  лявомислещите хора с приказки за леви политики с десни принадлежности и впрочем, само че това са предизборни димки.

Демократична България, която почти подхожда на визията за ляволиберална партия в Западна Европа, претендира, че е твърдо дясна, а в обединението има и свръхдясно ядро в лицето на ДСБ “, добави Иво Христов. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР