Шанина Шайк блесна върху корицата на арабското издание на Harper`s

...
Шанина Шайк блесна върху корицата на арабското издание на Harper`s
Коментари Харесай

Шанина Шайк: Отлъчиха ме заради цвета на кожата

Шанина Шайк блесна върху корицата на арабското издание на „ Harper`s Bazaar “. Австралийската супермоделка с пакистански, саудитски и латвийски корени показа за битката си с предразсъдъците в промишлеността в изявление за списанието.

„ Зарекоха ме, че в никакъв случай няма да съумея. Агенти, клиенти, всички повтаряха едно и също. Когато се явявах на кастинги, никой не искаше да ме наеме, тъй като изглеждах „ смесено “. Това в действителност се отрази на самочувствието ми. Бях на 6, когато отидох на прослушване в Европа и бях отлъчена поради цвета на кожата ми. Но от този момент ситуацията доста се усъвършенства и бъдещето наподобява ярко “, описа Шайк.

Шанина разяснява и раздялата със брачна половинка си ДиДжей Ръкъс, с който бяха женени 3 години. Красавицата призна, че в един миг се отчаяла от любовта, само че разкри, че това може скоро да се промени, тъй като е намерила евентуален нов сътрудник. Супермоделката обаче не разкри името му. Но прочувствените страдания я създали по-силна и в този момент е фокусирана върху това да оказва помощ на другите в постигането на фантазиите си.

„ Трудностите и болката те каляват. Винаги виждам положително на обстановката, изваждам си поука и си мисля по какъв начин бих могла да помигна на някого “, съобщи Шайк.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР