Шампионът в свръхтежката категория на професионалния бокс във версии WBA/WBO/IBF/IBO

...
Шампионът в свръхтежката категория на професионалния бокс във версии WBA/WBO/IBF/IBO
Коментари Харесай

Усик ще покани Зеленски на мача с Дюбоа

Шампионът в свръхтежката категория на професионалния бокс във версии WBA/WBO/IBF/IBO Александър Усик има желание да предложения президента на Украйна Владимир Зеленски на мача си с британеца Даниел Дюбоа в Полша в края на август.

" Ще му изпратим публична покана, въпреки да разбираме, че той е ангажиран 24/7 и няма никакво свободно време. Срещал съм се доста пъти с президента и виждам, какъв брой е изтощен към този момент.
 Усик има проект Б при положение на нов неуспех с Фюри
Усик има проект Б при положение на нов неуспех с Фюри

Украинецът няма да падне в клопката на британеца

Той не го демонстрира, само че си проличава, че работи непрекъснато. Ако откри време ще е добре да пристигна, да си почине. Може публично, може и неофицилно ", разяснява Усик. Малко евентуално е Зеленски да одобри поканата най-много от съображения за сигурност.

Той ще се боксира с Дюбоа на 26 август в полския град Вроцлав. Мачът беше изместен от 12 август поради националния празник на Украйна - Денят на независимостта на 24 август.

Усик желае да направи подарък на милионите украинци, които откриха леговище в Полша след варварската експанзия на Русия в страната.

Промоутърът на украинеца Александър Красюк разкри, че боксьорът посвещава мача на родината си и битката й за самостоятелност.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР