Шампионът в леката категория на UFC Хабиб Нурмагомедов завърши чрез

...
Шампионът в леката категория на UFC Хабиб Нурмагомедов завърши чрез
Коментари Харесай

Хабиб се похвали, че получи своя шампионски пояс от Дейна Уайт

Шампионът в леката категория на UFC Хабиб Нурмагомедов приключи посредством ключ мегазвездата в света на бойните спортове – Конър Макгрегър. В главния конфликт на UFC 229, дагестанският граплер доминираше дуела и най-после победи безапелационно своя противник.

Въпреки това, той се поддаде на вълната от страсти и адреналин и скочи отвън клетката, с цел да нападна член от ъгъла на ирландеца.

Президентът на UFC взе решение, че поради хаоса, който погълна цялата сцена, шампионският пояс няма да бъде връчен на Хабиб, заради обстоятелството, че това ще се отрази на гнева на огромна част от публиката и ще ускори вълната от отрицателни страсти, които може да доведат до всеобщи вълнения.

Нурмагомедов употребява обществените медии, с цел да покаже на почитателите си, че въпреки всичко златният пояс му бе връчен. В обявата си той не пропусна да заплаши закачливо президента на UFC.

Вижте тази обява в Instagram.
@danawhite you lucky that you give my belt, or I would smash your car, I know your parking location #SendmeLocaition

Публикация, споделена от Khabib Nurmagomedov (@khabib_nurmagomedov) на Окт 9, 2018 в 1:02 PDT
" Дейна, късметлия си, че ми даде златния пояс, другояче щях да ти строша колата. Знам къде е местоположението, на която паркираш!”
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР