Шампионът в лека категория на UFC Хабиб Нурмагомедов смята настоящата

...
Шампионът в лека категория на UFC Хабиб Нурмагомедов смята настоящата
Коментари Харесай

Хабиб Нурмагомедов видя вируса като наказание за човечеството

Шампионът в лека категория на UFC Хабиб Нурмагомедов счита актуалната коронавирусна зараза за нещо съществено . Боецът предизвести хората да не подценяват заболяването. Освен това Хабиб счита, че този вирус е наказване за човечеството за дейностите му.

„ Коронавирус, споделят те … Всъщност всичко е доста съществено … Бъдете чисти и внимавайте във всичко. Погрижете се за себе си и фамилиите си, не подхождайте към тази обстановка несериозно и с подценяване. Всемогъщият не постанова на човек нищо отвън неговите благоприятни условия “, написа Нурмагомедов в Instagram.
View this post on Instagram
Коронавирус говорили они.... - На самом деле все очень дори серьезно.... - Соблюдайте чистоту и будьте внимательны во всем. Берегите себя и свои семьи, не методите к этой обстановки не серьезно и с недооценкой. - Всевышний не возлагает на человека сверх его возможностей.

A post shared by Khabib Nurmagomedov (@khabib_nurmagomedov) on Mar 28, 2020 at 3:24am PDT

Нурмагомедов към този момент косвено пострада от ковид. Поради пандемията идващият му дуел към момента е под подозрение. На 18 април в Ню Йорк в основното събитие на шампионата UFC 249 той трябваше да пази купата си против Тони Фъргюсън. Епидемията направи невероятно провеждането на този дуел в Съединени американски щати, по тази причина UFC реши да го организира на друго място без фенове. Очаква се през идващите дни промоцията да уточни градът и страната, където ще се организира UFC 249.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР