Шампионът се върна на върха в класирането на руското първенство,

...
Шампионът се върна на върха в класирането на руското първенство,
Коментари Харесай

Зенит отново излезе начело, Костадинов с цял мач срещу шампиона

Шампионът се върна на върха в класирането на съветското състезание, откакто в дуел от 7-ия кръг се наложи с 3:1 над., и бяха точни за отбора на, а вкара единственото попадение за гостите. Българският национал започва като титуляр за Арсенал и остана на терена през всичките 90 минути.

Отборът от Тула можеше да поведе в самото начало, само че шутира на сантиметри от гредата. Зенит отговори с пропуск на след центриране на и удар с глава. също имаше късмет да открие резултата, само че стреля неопределено.
В 25-ата минута нанесе компактен удар с левия крайник, мазета, само че топката се оказа на пътя на Мостовой и той не сбърка. Само шест минути по-късно Малком подаде на Дзюба, който замахна и залъга вратаря на гостите, а по-късно технично стреля в долния десен ъгъл - 2:0.

Арсенал не се отхвърли да преследва най-малко равеенството. Малко след началото на второто полувреме мощен удар на принуди да се намесва уверено. След час игра резервата комбинира с Ковальов, чийто фалцов изстрел от границата на наказателното поле изненада стража на Зенит и интригата още веднъж бе налице.

При този резултат гостите проведоха няколко доста положителни офанзиви и нямаше да е несправедливо, в случай че бяха изравнили. В края на дуела Арсенал рискува и прати повече хора в предни позиции, а Зенит се възползва. При една контра в 8-ата минута откри непокрития Оздоев и той постави точка на разногласието.

Питерци събраха 16 точки - с една повече от на. Арсенал има единствено един триумфа от старта на сезона и се намира на 13-о място в класирането.

Премиер Лига 7 кръг, понеделник 14 септември  Зенит 3:1краен резулат  Арсенал Тула
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР