Шампионът на Русия Спартак (Москва) не спира да разочарова феновете

...
Шампионът на Русия Спартак (Москва) не спира да разочарова феновете
Коментари Харесай

Спартак и Попето удариха дъното

Шампионът на Русия Спартак (Москва) не стопира да разочарова почитателите си през новия сезон. Днес столичният гранд направи трагично тъждество 2:2 против новобранеца в Премиер лигата Анжи.

Наставникът на Спартак Масимо Карера за следващ път направи доста разбърквания в състава, а Ивелин Попов получи един от редките си шансове да стартира като титуляр. Големият отсъстващ бе Куинси Промес, който се контузи при успеха над Кубан за Купата на Русия, само че би трябвало да е на линия за конфликта с Ливърпул в Шампионската лига. Землихан Бакаев и Жано Ананидзе също стартираха за домакините, а отмора получи и бразилският халф Фернандо.

Анжи подмени 90% от състава си през лятото и това нямаше по какъв начин да не се отрази на представянето на тима. В предишния кръг съставът на Вадим Скрипченко катастрофира с 1:5 вкъщи против Краснодар и се закотви на последното място в таблицата, само че се надяваше още веднъж, сходно на предишния сезон, да сътвори неприятности на Спартак в столицата.

Началото бе оптимистично за домакините, които получиха дузпа още в 12-ата минута за нарушаване на Павел Яковлев против Андрей Ешченко. Бившият нападател на Спартак изблъска Ешченко и реферът Виталий Мешков уточни бялата точка. Луиш Адриано невъзмутимо стреля в горния десен ъгъл и даде задатък на " червено-белите ".

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА
СТАТИСТИКА ОТ МАЧА
КЛАСИРАНЕ
ГОЛМАЙСТОРИ
ПРОГРАМА Премиер Лига 11 кръг, събота 23 септември  Спартак (Москва) 2:2краен резулат  Анжи
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР