Метеорологичните карти показват, че температурите ще скочат до 23C, тъй

...
Метеорологичните карти показват, че температурите ще скочат до 23C, тъй
Коментари Харесай

Времето в Обединеното кралство: Температурите в точното време ще достигнат 23C, тъй като новите карти показват „мини гореща вълна“

Метеорологичните карти демонстрират, че температурите ще скочат до 23C, защото славната „ мини гореща вълна “ заплашва да се върне неотложно.

Синоптиците от Netweather и InMeteo споделиха графиките, които илюстрират, че живакът ще доближи връх от 23C тази седмица. Най-доброто от седмицата - и слънчевото греене - се чака в сряда на брега в Moray, Шотландия, където нормално се следят оптимални температури от 14C по това време на годината.

Подобни температури се чакат в сряда следобяд в и към Инвърнес и още по на север в Шотландските планини. Това ще отразява славното проклинание от предходната седмица, когато температурите надвишиха 24C в Обединеното кралство за минимум четири поредни дни, достигайки своя връх в събота в село Herstmonceux, Източен Съсекс, когато живакът доближи 25,9C.

Но метеорологичната работа сподели на Mirror, че късото слънчево време тази седмица няма да продължи - защото бурите и дъждовете също са разполагаем. Около 34...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР