Шампионът Лудогорец спечели пореден драматичен мач в първенството, като сега

...
Шампионът Лудогорец спечели пореден драматичен мач в първенството, като сега
Коментари Харесай

Драма в Разград! Лудогорец се измъкна и срещу Левски

Шампионът Лудогорец завоюва следващ трагичен мач в шампионата, като в този момент бе дербито с Левски в Разград. Домакините взеха мача след поврат, спечелвайки с 2:1.

Още в първата минута Спас Делев пропусна да изведе " орлите " напред в резултата, откакто стреля на сантиметри около гредата на Михайлов. В 7-ата минута Илиян Стефанов стреля от 10 метра, само че Падт сподели отличен инстикт и избави " зелените "

Гостите от София имаха още веднъж сериозна поддръжка от трибуните, където над 1000 техни почитатели не стопираха да скандират през цялото време.

В 20-ата минута Билал Бари даде задатък на Левски. Попадението е шесто за него в шампионата и първо за тази година.

В 52-ата минута Илиян Стефанов се размина с гол за Левски. Юношата на " сините " обаче остана на сантиметри от това да засече в мрежата на Падт.

Лудогорец обаче съумя да изравни резултата Това стана в 61-та минута, когато се разписа Алекс Сантана.

Малко по-късно - сериозен проблем за " сините ", откакто на вратата Николай Михайлов бе принудителтно сменен от Пламен Андреев.

В 74-та минута Сантана пропусна да изведе първенците напред в резултата. След това Андреев избави вратата на Левски при доста скилен удар на Сотириу.

В края предстоящо Лудогорец се хвърли да печели мача. И този път Соториу успя! Това стана в последната минута на постоянното време.

Така първенците към този момент имат седем следващи победи против " сините ".

По този метод Лудогорец върви решително към 11-та поредна купа, откакто разликатка сред " зелените " и ЦСКА на върха към този момент стана 8 точки.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР