Шампионът Лудогорец проявява интерес към камерунския национал Диедрик Жоел Тагу,

...
Шампионът Лудогорец проявява интерес към камерунския национал Диедрик Жоел Тагу,
Коментари Харесай

Лудогорец взема национал на Камерун?

Шампионът Лудогорец демонстрира интерес към камерунския национал Диедрик Жоел Тагу, оповестяват медиите в африканската страна. 26-годишният нападател до момента играеше в бразилския Крузейро, само че след отпадането на гранда от Бело Оризонте може да пристигна без пари в Разград.

По-голямата част от кариерата си Тагу прекарва в Бразилия, където се подвизава в Ирати, Лондрина, Коритиба, Сантос, Ботафого и Авай. Най-силно обаче се показва при престоя си чартърен в португалския Маритимо, където за два сезона отбелязва 17 гола. За националния тим на Камерун има шест мача и един гол.

Тагу отпадна от състава на Камерун за Купата на Африка през тази година, откакто му беше открит недостатък на сърцето. По време на проучвания направени по време на лагер на " непримиримите лъвове " е регистриран проблем с коронарната артерия. Тогава от федерацията декларират, че няма заплаха от неочаквана гибел по време на мач, само че въпреки всичко е взето решение играчът да се извади от състава на Камерун за конкуренцията.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР