Шампионът Лудогорец отпразнува деветата поредна титла във футболното първенство с

...
Шампионът Лудогорец отпразнува деветата поредна титла във футболното първенство с
Коментари Харесай

"Лудогорец" изпрати Марселиньо с разгром над "Левски"

Шампионът " Лудогорец " отпразнува деветата поредна купа във футболното състезание с домашен погром над " Левски ". В първия си мач пред своя аудитория, откогато подпечата и на доктрина първото място в Ефбет лига, разградчани се постановиха с 3:0 на понапълнилия се ст. " Хювефарма Арена ".

Головете във вратата на " сините " означиха Козмин Моци от дузпа в 26-ата мин., Мавис Чибота в 66-ата и Дан Битон в 75-ата. Гостите от София имаха положителни шансове преди почивката, само че пропуски направи Найджъл Робърта.

Преди началото на дуела бразилската легенда на " Лудогорец " Марселиньо се сбогува с публиката в Разград. Бившият български национал беше награден от клубния президент Александър Александров, който разгласи, че неговият номер №84 ще бъде изваден от приложимост.

" Много страст. Девет години тук. " Лудогорец " е мое семейство. Идва миг да си потегли, това е животът. Господ по този начин желае. Няма проблем. Радвам се доста. Моята работа не беше единствено в Разград, а и в цяла България. Виждам, че хората приказват. Благодаря! България, Разград, няма да не помни в никакъв случай ", сподели Марселиньо на порядъчен български.

Специално за мача против " Левски " първенците облякоха ретро екип в зелено и жълто, с какъвто първият футболен отбор на Разград е дебютирал през 1945 година Освен това имената на играчите бяха изписани на кирилица, а не както нормално на латиница.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР