Шампионът Лудогорец излиза в необичаен състав срещу Ботев Пловдив у

...
Шампионът Лудогорец излиза в необичаен състав срещу Ботев Пловдив у
Коментари Харесай

Лудогорец ще разваля традиция срещу Ботев

Шампионът Лудогорец излиза в необикновен състав против Ботев Пловдив вкъщи в дуел от последния кръг на шампионата в Първа лига през днешния ден от 17,30 часа.

Разградчани си осигуриха предварително купата и огромна част от асовете на треньора Димитър Димитров - Херо към този момент са във почивка. Така той ще даде късмет да много от запасите и юношите на отбора в днешния дуел против Ботев, който от дълго време не се бори за нищо в шампионата.

Пловдивчани едвам събраха група за мача, като треньорът Николай Киров също ще разчита на доста юноши и запаси. Вратарят Иван Чворович и звездите Тодор Неделев и Лъчезар Балтанов изобщо не са в групата, а местата им заеха юношите Стелян Ангелов, Крис Добрев и Иван Василев.

Няма да играе и нападателят Жоао Паоло, който е преотстъпен в Ботев от Лудогорец и не може да взе участие в дуела.

За Лудогорец дуелът носи имиджов темперамент, защото през сезона отборът позволи едвам две загуби и то в края на м.г. Любопитен факт е, че Лудогорец, който си обезпечава непроменяемо предварително купата, няма победа в последния кръг на предните три сезона. Дали тази " традиция " ще бъде нарушена следва да разберем през днешния ден.
Вероятни сформира:
Лудогорец: Симеонов, Панов, Терзиев, Керчев, Петров, Димитров, Дост, Ковачев, Янков, Александров, Цвятков.
Ботев Пд: Кайзер, Минев, Терзиев, Пиргов, Филипов, Юсеин, Бризола, Ндонгала, Афонсо, Добрев, Петков.
МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА
ГЛЕДАЙТЕ ТУК
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР