Шампионът Байерн Мюнхен постигна пета поредна победа в Бундеслигата след

...
Шампионът Байерн Мюнхен постигна пета поредна победа в Бундеслигата след
Коментари Харесай

Байерн Мюнхен бе предизвикан, но взе своето срещу Хайденхайм

Шампионът Байерн Мюнхен реализира пета поредна победа в Бундеслигата след домашен триумф над Хайденхайм с 4:2 в дуел от 11-ия кръг на футболното състезание на Германия. С триумфа Байерн се изкачи преди всичко във краткотрайното класиране с 29 точки, на една пред Байер Леверкузен, който е с мач по-малко. Хайденхайм заема 13-а позиция с 10 точки все още.

Хари Кейн осъществя два гола за успеха на домакините, натрупвайки общо 17 попадения от началото на сезона в Бундеслигата. Английският национал донесе преднина от 2:0 за Байерн Мюнхен през първото полувреме на срещата. Кейн бе прецизен за 1:0 в 14-ата минута след подаване от Лерой Сане, който също бе покрай попадение в 33-ата минута, само че пропусна. В 44-ата минута обаче Сане добави втора асистенция на сметката си, центрирайки за втория гол на Хари Кейн в мача. Нападателят вкара за 2:0 след акуратен удар с глава.

Футболистите на Хайденхайм изравниха до 2:2 с два гола в границите на три минути през второто полувреме. Тим Клайндинст понижи изоставането на гостите на 1:2 в 67-ата минута, а в 70-ата Ян-Никлас Бесте направи резултата 2:2. Само две минути бяха потребности на баварците още веднъж да поведат. Португалецът Рафаел Герейро означи за 3:2 в 72-ата минута, а крайното 4:2 оформи Ерик Максим Чупо-Мотинг в 85-ата минута.

 
 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР