Шакира пусна нова песента Monotonía, записана в сътрудничество с изпълнителя

...
Шакира пусна нова песента Monotonía, записана в сътрудничество с изпълнителя
Коментари Харесай

Шакира възпя в нова песен раздялата си с Пике

Шакира пусна нова песента Monotonía, записана в съдействие с изпълнителя Ozuna. В самото парче и видеото към него феновете на колумбийската звезда откриха препратки към историята за раздялата ѝ с някогашния ѝ обичан, написа БГНЕС.

La espera terminó, Shakira lanzó su nueva canción y el Internet estalló, pues cada una de las frases que suelta podrían ser las pistas de su separación con Piqué.

— Suelta La Sopa (@SueltaLaSopaTV)

Припомняме, че 45-годишната Шакира и 35-годишният Жерар Пике потвърдиха слуховете за раздялата си през юни тази година. Предполага се, че двойката се е разпаднала заради многочислените изневери на футболиста. Припевът на новото парче е за една връзка, която се е сринала заради " еднообразност ", само че това не е " ничия виновност ".



Стиховете обаче са за човек, който „ постоянно е желал да бъде център на вниманието и не е раздавал и половината от себе си “, а също по този начин „ се е отдръпнал и е станал леден като Коледа “. „ Ти ме напусна поради нарцисизма си, ти не помни какви бяхме в миналото... Тичах след някой, който даже не искаше просто да ме следва. Любовта не е умряла, само че тя е в несвяст “, пее Шакира в новата ария.

Има и думи за това по какъв начин " раздялата е била нужна " и по какъв начин " нещо необикновено се е трансформирало в рутина ". „ Не ми показвай този филм още веднъж, към този момент го гледах, тъй като те обичам, само че обичам себе си повече “, такива реплики има във втория стих.

Видеото към песента също, явно, предава страстите на певицата от раздялата. В историята тя минава през супермаркет и внезапно мъж, чието лице не се вижда, я прострелва непосредствено в гърдите с базука. До края на видеото Шакира върви по улицата с голяма дупка в гърдите и туптящо сърце в ръцете си, а на финала го скрива в сейф и го заключва. От феновете не можеше да се скрие и фактът, че непознатият с револвер е облечен тъкмо като Жерар Пике в музикалния видеоклип на Шакира от 2017 година Me Enamoré.

Когато преди този момент звездата бе запитана в изявление дали песните ѝ са за събития от действителния живот. Тя отговори, че „ умишлено или подсъзнателно “ постоянно влага персоналните си прекарвания в текстовете и сюжетите на клиповете.

Шакира и Жерар Пике прекараха 11 години дружно, само че не бяха публично женени. Двамата имат двама сина: 9-годишният Милан и 7-годишният Саша. Раздялата не се получи спокойно: певицата изиска настойничество над децата, с които възнамерява да живее в Америка. Пике се съгласява с това, единствено в случай че Шакира му заплаща по пет първокласни полета до Съединени американски щати годишно и прехрана за децата.

Също по този начин повода за спора беше връзката на футболиста със служителката на неговата компания Клара Чиа. Веднага след новината за скъсването с Шакира, Пике стартира да се появява с момичето обществено, което съгласно вътрешни хора мощно разочарова певицата. В скорошно изявление Шакира призна, че претърпява „ същински призрачен сън “заради раздялата, само че се пробва да се държи в името на децата.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР