Сгъваемите смартфони вече не са експеримент, а зряла категория продукти

...
Сгъваемите смартфони вече не са експеримент, а зряла категория продукти
Коментари Харесай

A1 приема поръчки за Samsung Galaxy Z Fold4 и Galaxy Z Flip4 на специална цена

Сгъваемите смарт телефони към този момент не са опит, а зряла категория артикули – това демонстрират от Samsung с премиерата на новите Galaxy Z Fold4 и Galaxy Z Flip4., освен това – на специфична цена.

Samsung Galaxy Z Fold4 е поредна уверена стъпка в развиването на флагманския сгъваем модел на южнокорейския производител. Той разпростира в ръцете на потребителя 7,6-инчов Инфинити Flex екран с Dynamic AMOLED 2X технология. Той поддържа до 120 Hz адаптивна периодичност на освежаване и до 1000 нита бляскавост за висока четливост на слънчева светлина. Поддържа се и S Pen за интуитивно въвеждане на текст и очертаване, който се закупува настрана.

В затворено състояние Z Fold4 употребява 6,2-инчов Dynamic AMOLED 2X екран с HD+ резолюция, благодарение на който се реализира по-компактен размер и по-лесна работа с една ръка, когато устройството се употребява в сгънато състояние.

Камерата е доста усъвършенствана, като главният модул към този момент е 50-мегапикселов с огромни (2µm) светлочувствителни детайли, оптична стабилизация и бленда F1.8. Освен него има 10-мегапикселова телефото камера, която също е нормализирана и поддържа 3х оптичен зуум, а също и 12-мегапикселов датчик с ултраширокоъгълен обектив. Селфи камерите са две – едната е скрита под сгъваемия екран, а другата – в горната част на външния.

Процесорът е Snapdragon 8+ Gen 1, а оперативната памет – 12 GB. Мястото за предпазване е 256 или 512 GB. Смартфонът има два физически слота за SIM карти, само че също и 1 за дейна eSIM.

Всички клиенти, които създадат предварителна поръчка на Samsung Galaxy Z Fold4 от A1 до 25 август в това число ще могат да се възползват от специфична цена – с 400 лева по-ниска от постоянната. Освен това, при предварителна поръчка премиум устройствата идват с преференциални условия при еднократна замяна на екран от Samsung Care+ за интервал от 1 година след закупуване и отстъпка от 100% върху първите 3 награди при подписване на 2-годишна застраховка „ Моят телефон “ и нов 2-годишен абонамент.

Samsung Galaxy Z Flip4 съществено надгражда известния стилен сгъваем модел. Смартфонът е с 6,7-инчов Инфинити Flex екран с FHD+ резолюция и до 120 Hz адаптивна периодичност на освежаване за плавна работа с приложения и игри. Устройството разполага и с стилен външен екран с висока подробност, с цел да демонстрира във всеки един миг най-важните известия.

Процесорът и тук е Snapdragon 8+ Gen 1 с 8 GB RAM, а разновидностите за паметта, предлагани от A1, са 256 GB и 512 GB. Батерията е с повишен потенциал до 3700 mAh, като се поддържат 25W зареждане с кабел и технологията Fast Wireless Charging 2.0. Основната и ултраширокоъгълната камери са с по 12 мегапиксела, а в този момент датчикът на главната камера е 1.8µm за още по-ярки и контрастни фотоси даже при условия на слаба осветеност.

Всички клиенти, които създадат предварителна поръчка на Samsung Galaxy Z Flip4 от A1 до 25 август в това число ще могат да се възползват от специфична цена – с 300 лева по-ниска от постоянната. И тук са в действие преференциалните условия за еднократна замяна на Инфинити Flex екран от Samsung Care+ и застраховката „ Моят телефон “.



Новият смарт часовник Samsung Galaxy Watch5 Pro също e наличен за предварителна поръчка. Популярната серия се завръща с усъвършенствано премерване на съществени индикатори като пулс, сатурация и местонахождение, ЕКГ функционалност и NFC за лесни и сигурни заплащания. 

Pro моделът е с титаниев корпус, доста по-голям екран и по-издръжлива батерия, която в този момент поддържа бързо безжично зареждане. Първите 20 клиенти, които създадат предварителна поръчка на Samsung Galaxy Watch5 Pro в LTE версия ще получат и слушалки Samsung Galaxy Buds Live .

Голямата хардуерна премиера на Samsung включва и нов аудио артикул. Безжичните слушалки Samsung Galaxy Buds2 Pro идват с технологията Intelligent Active Noise Cancellation за елиминиране на шумовете, както и поддръжка на 360-градусов тон. При предварителна поръчка на слушалките, най-нетърпеливите могат да ги получат преди старта на формалните продажби на 26 август. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР