Сезоните, през които са родени хората, имат важно значение за

...
Сезоните, през които са родени хората, имат важно значение за
Коментари Харесай

Сезонът, през който сте родени, определя характера ви

Сезоните, през които са родени хората, имат значимо значение за съставяне на характера им, считат френски откриватели. Според тях освен разположението на звездите е значимо за бъдещата орис на индивида, а и климатичните условия, при които се е появил на бял свят.

Така да вземем за пример зимните бебета се трансформират в хора, които са целеустремени и постоянно гонят до дупка облагата. Те не са доста положителни за бизнеспартньори, тъй като постоянно наблюдават повече своя интерес, само че са доста потребни за фамилията си, защото са добър източник на финанси.

Родените през зимата се отличават и със мощна воля. Поставят ли си за задача нещо, те ще създадат чудеса, с цел да го реализиран. За разлика от тях хората, които са родени напролет, са много нерешителни. Трябват им доста дни и от време на време даже месеци, с цел да вземат значимо решение. Реакциите им постоянно са много забавени. Те са доста уязвими душевен.

Освен това родените през пролетните месеци са и много егоистични. Изключения са тези, които обичат да се раздават. Лошите им качества обаче изцяло се компенсират от обстоятелството, че напролет се раждат най-вече надарени и даже гениални хора.

Родените през лятото са необятно скроени персони. Те постоянно са подготвени да простят и са доста обществени, елементарно стават другари с непознати хора и постоянно са центърът на всяка компания. Те са благородни създания, които са подготвени да поемат риск за изцяло чужд човек, стига да усещат, че би трябвало да му оказват помощ.

Хората, родени през есента, имат зряла възраст, нетипична за годините им. От ранно детство те разсъждават като възрастни и постоянно имат точна преценка за нещата. Много постоянно даже родителите им се поучават с тях, тъй като усещат тяхната прозорливост.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР