Сестрите имат наистина специални отношения, които не се обясняват лесно.

...
Сестрите имат наистина специални отношения, които не се обясняват лесно.
Коментари Харесай

Защо по-голямата сестра играе най-важната роля в живота ви?

 Защо по-голямата сестра играе най-важната роля в живота ви?

Сестрите имат в действителност специфични връзки, които не се изясняват елементарно. Просто би трябвало да имате сестра, с цел да разберете какъв брой е значима тази персона. Но понякога забравяме това.

Когато сте били дребни, може би сте спорили за дистанционното управление или за новия сладостен пуловер, само че евентуално си спомняте моментите, когато сестра ви е била индивидът, който е подобрил настроението ви. По-голямата ви сестра е направила доста за вас и тя към момента го прави, тъй че ето за какво тя е най-важният човек в живота ви.

1. Тя е мъдрецът с най-хубавите препоръки

Докато сте растели, може би сте търсили препоръки от по-голямата си сестра. Тя ви е помогнала, когато не сте били сигурни по какъв начин да се справите с проблемите с другари или учебно заведение и ви е водила през всичките ви влюбвания. И до през днешния ден слушате нейните препоръки и сте признателни, че тя желае да ги показа с вас.

2. Учи ви на значимите уроци

Когато имате някой с повече опит от вас, можете да научите доста от него. От сестра си сте научили какво да вършиме и какво да не вършиме. Разбира се, понякога се е появявало ненадейно предизвикателство, само че това е в реда на нещата. Сестра ви постоянно е била до вас и ви е помогнала да се върнете на правилния път.

3. Тя има най-хубавите облекла, които можете да заемете

Помислете какъв брой пъти сте „ откраднали “ облекла от дрешника на сестра си. Вероятно даже в случай че сте ходили да пазарувате дружно, тя постоянно е избирала по-красивите рокли. За благополучие, сестрите обичат да споделят, тъй че можете да й вземате назаем нещо понякога.

4. Дели ви единствено едно позвъняване

Когато сте били дребни, сестра ви е била или във вашата стаята, или в прилежащата врата. Може да има хиляди километри сред вас през днешния ден, само че възприятията са същите. Винаги можете да й се обадите и тя няма да ви остави сами.

5. Кара ви да се чувствате носталгично

Ако преди малко сте влезнали в света на възрастните, носталгията може да се появява постоянно. За благополучие имате сестра си и с нея можете да си припомните и да помечтаете за красивите дни от детството си.

6. Завинаги имате най-хубава другарка

По-голямата ви сестра е в живота ви от деня, в който сте се родили и постоянно е била и постоянно ще бъде най-хубавият ви другар.

7. Можете да й разкриете най-съкровената си загадка

Понякога даже не е нужно да казвате на сестра си какво се е случило, тъй като евентуално и на нея й се е случвало същото. До нея се чувствате в действителност в сигурност и се чувствате свободни да споделяте каквото и да било. Тя ще ви разреши да й разкажете всяка загадка и в никакъв случай няма да ви съобщи.

8. Тя ви е направила по-добър другар

Тъй като имате по-голяма сестра, която ви е посочила същинското значение на грижите и шерването, сте станали по-добър другар за другите си другари. Вероятно сте и добър слушател, тъй като сестра ви постоянно е била до вас, когато сте имали потребност от нея.

9. Пред нея можете да бъдете себе си

Между вас и по-голямата ви сестра няма филтър. Връзката евентуално е почнала в дните, когато сте се събуждали с разчорлени прически и смешни пижами и сте гледали дружно утринните детски, смеели сте се и сте си разказвали глупави смешки.  В нейната компания се чувствате в действителност удобно и можете да покажете същинското си лице. Тя в никакъв случай няма да ви съди.

10. Тя ви обича без значение от всичко

Най-хубавото на по-голямата ви сестра е, че тя ще ви обича вечно. Дори когато има проблем, постоянно намирате общо решение. По-голямата сестра е най-големият ви обожател и ви подарява най-красивите обятия. Някои другари идват и си отиват, само че сестрите остават вечно.

Източник: webmiastoto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР