Сестрата на Слави Трифонов постоянно го спасява по това време

...
Сестрата на Слави Трифонов постоянно го спасява по това време
Коментари Харесай

Сестрата на Слави Трифонов го спасява от самотна Коледа

Сестрата на Слави Трифонов непрекъснато го избавя по това време на годината. Шоуменът от години чества Коледа в дома на Петя и брачна половинка й, написа " Топактуално ". Двамата, дружно с племенника му Теодор, доста се радват на наличието на Дългия.

Тази вечер край трапезата в Плевен с тях ще седне и майката на Станислав и Петя. Баща им няма по какъв начин да бъде с тях, защото умря наскоро.

Довечера “Шоуто на Слави " ще се излъчи на запис, сниман през по-рано денем. Така водещият и всички от екипа ще могат да бъдат с най-близките си хора на Бъдни вечер.

Слави Трифонов постоянно е по празници в дома на сестра си, с която е доста непосредствен. Той по този начин и не направи лично семейство, заради което се радва на това на Петя и усеща сина й Тео като свое дете.

Когато имаше връзка с Мартина Огнянова, Слави от време на време честваше празниците и във Варна – родния град на балерината. Те обаче не са дружно от към този момент 4 години и по тази причина той постоянно върви в Плевен по Коледа, Великден и други празници.

Трифонов е на 52 година и става все по-малко евентуално да се ожени в миналото, камо ли да има дете. Все отново нищо не се знае и може да ни изненада някой ден.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР