Сериозно присъствие на полицейски сили има от всички страни на

...
Сериозно присъствие на полицейски сили има от всички страни на
Коментари Харесай

Полиция опаса парламента и МС, чакат хората на Костадинов

Сериозно наличие на полицейски сили има от всички страни на Народното събрание от рано сутринта. Силите на реда са ситуирани поради планувания за 11.00 ч. митинг на "Възраждане ", който обаче би трябвало да се състои пред Министерския съвет.

Два часа преди митинга силите на реда завардиха и входа на държавната постройка на „ Дондуков “ 1, оповестява Дир.бг.

По време на първия митинг депутатите на "Възраждане " приканиха протестиращите да нахлуят в Народното събрание, което провокира за малко и стълкновения.

В навечерието на втория митинг водачът на партията Костадин Костадинов към този момент упрекна органите на реда, че привикват за пояснения представители на партията му.

Костадинов оповести в профила си във Facebook и разгласява чат със собствен симпатизант, където се твърди, че е викан в полицията. "Днес отивам пред Министерския съвет, с цел да защитя правото на заслужен и естествен живот - както за мен, по този начин и за всички българи. Никой и нищо няма да ме откаже да се боря за свободата си, и ще се боря, до момента в който победя ", написа още водачът на "Възраждане ".

Партията не анулира митинга си, разгласен в началото против зеления документ, макар че държавното управление преди два дни реши да го отстрани от 20 март - навсякъде, а от 24 февруари, четвъртък, той към този момент да не важи като вход за влизане в заведение.

Впоследствие Костадинов добави към причините да провежда протестиращи и повишаването на живота, както и държанието на властта по спора в Украйна.

Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР